Rosa flipflops

New york vad också avklarat, det blev tre roligt dagar tillsammans med anna där. Vi träffade även hennes kompis, amelie där. Hon var en väldigt bra guide som visade oss mycket. men jag o anna klarade oss bra på egen hand ockås, jag har blvit lite storstadstjej. :)
Det värsta med den resan var att vi inte fick komma hem på söndagskvällen, såklart ska flyget krångla, så vi fick tillbringa en trevlig o så skön natt på flygplatsen i NY. Suck..

Hemma så väntade en vanlig vecka med jobb. Men det gick rätt bra, har bara varit så trött på allt. Jobbet känns så meningslöst ibland o förra veckan var riktigt seg o tråkig. NU känns det mkt bättre o jag ska föröka att tänka positivt o njuta av min tid här istället. Hemkängtan är jobbig men vad får man ut av att gå o längta hem o må dåligt pga det. Nej jag ska va glad o upptå nu..

Sen kan killarna va så jobbiga, speciell james. han kan va hemsk, som ikväll, jag har jobbat hela dagen för jennie är i wisconcin o sean jobbar. Dagen har gått bra o vi har haft roligt, varit i parken o haft picknick sen har dom haft tennis. men efter vi kom hem från tenniesen speciellt efter middagen, har han bara gnällt, klagat o varit allmänt jobbig. jag fattar inte mig på honom, man kan tro attwilliam är äldre ibland. men han bara pratar om bajs o att han fiser hela tiden, han har verkligen kommit in i den åldern, man kan bli galen. haha. Kvällen slutade iaf med att badå kom i säng utan saga, dom bråkade om vem som hade bajsat o inte spolat, ingen ville erkänna sen blev det salgsmål. suck.. men god natt med dom.

helgen har varit underbar, i freded var jag hemma hos josse, vi gjorde paj. gott.. sen åkte vi downtown på morronen för att åka till deras båt, sen gick vi ner till downtown, shopping. hem o jobb sen ner igen för party. jag i mina rosa flipflops med strumpbyxor. varför jo jag hade en så stor blåsa på min lilltå, både uppe o under, fy fan vad det gjorde ont, fick inte ens i min fot i skon. usch.. men kan ju undra varför jag hade på mig strumpbyxorna, det måste ha sett hemskt ut.
Kvällen var iaf trevlig, eller den blev bra. vi träffade en trevlig kille på tåget som vi åkte hem med. vi hade ingen stans att sova. vi är knäppa,jag vet. men men allt gick iaf bra, han var en sådan snäll o gullig kille men verklgien inget jag skulle vilja ha. men anna :P

Igår var en slappedag, slutade iaf med bio med anna. jobbade ääven lite då sean ville ha lite fritt från ungarna. det har faktikst varit lite skönt att jenine inte har varit hemma.

nu ska jag kolla tv.. byebye


Maj o stegen styrs mot sommar

Har inte skrivit här på länge så tänkte att det kanske var dags för lite uppdatering. Höjdpunkterna från sista tiden är :
1. FLORIDA
2. Familjen på besök
3. Min 20 årsdag

Så det har verkligen varit fullt upp. Hade en underbar tid i Florida med sol, bad o fest. Väldigt varmt var det men inget man klagar på, sedan trevligt sällskap av Josse, Louise, Anna o Angelica. Bara njuta av tillvaron utan barn, helt underbart. :)

                                                


Väl hemma igen väntade en dag sedan kom mamma, anna o albin på besök. Stannade här i 10 dagar, dagar fullda med aktiviteter. Allt från besök i fina Chicago till shopping på Woodfield, bio, parken, födelsedagsfirande, ikea, Gamework och massa annat skoj. Nu har dom åkt hem o lämnat en tomhet o saknad här. Jag längtar hem så mkt nu. PÅ tordag har jag varit här i 6 månader, har ju ett plan som går till Köpenhamn då :P Nej det ska jag inte ta, ska ringa o boka om det nu i veckan.
Jag vet att kommer jag hem nu kommer jag tycka det är kul i ca en vecka, bara få träffa alla. Men sen kommer jag ångra mig, så nej jag ska stanna, hur start hemlängtan jag än har. Jag har ju en helt underbar familj här, underbara kompisar o ett bra liv. :)

     
Tack för 10 härliga dagar, jag saknar er redan!! Vi ses i november :)

Det sista stora som hänt under sista tiden är att jag blivit 20 :) Det firades dubbelt upp, på själva dagen blev det middag på en italiensk restuarang med kompisar o mamma, anna o abbe. Mysigt, sen var vi hemma hos mig.
På onsdagen, dagen efter kom släkten hit, mormor o morfarn, Pete o Colleen, Jeff o Janice o Kristin. Sen självklart mamma, anna, abbe o min familj här. Vi bjöd på tacopaj, sen jordgubbstårta o glasstårta till efterrätt. Väldigt gott o en helt underbar kväll denna med. Kändes väldigt konstigt att alla kom för att fira min födelsedag, är ju van vid min riktiga släkt, men på ett sätt kändes det helt narurligt. Jag känner mig verkligen som en medlem i denna familj o släkt, så har dubbelt upp i allt :P

   
Firandet med släkten (o Kristin o janice) på onsdagen. :)


NU är det söndag o en vanlig vecka väntar, eller nästan. På fredag åker jag o anna till New York, det ska bli underbart. :) Sen är sommaren snart här o massa äventyr väntar. Vad jag längtar... :) Men samtidigt så hade jag viljat vara hemma i sverige, men man kan ju inte göra allt. det finns ju fler somrar :)

Då var det fint väder igen, så skönt ute. Har varit lite sämre den sista tiden, väldigt ostadigt.

Take care!


RSS 2.0