Snöstorm- ingen skola

Ja så är det här, idag var det andre dagen på några dagar som skolan blev inställa för barnen här runtomkring. Det snöade, o hade gjort det hela natten när vi vaknade upp imorse o så blåste det lite. Såklart att skolan skulle bli inställd, de e så speciella här. Tror de har hänt en gång på alla mina 14 år i skolan.
Tror lätt att det inte skulle vara några problem att ta sig ut om: 1. Folk inte hade varit så lata här. 2. Om de hade haft vinterdäck o bättre bussar.

Det blev alltså att ha dem båda hemma hela dagen, suck tänkte jag. Var inställd på att få träna under morronen men nej, de e inte alltid som planerna uppfylls här. Kollade först på film under morronen efter frukosten. Pysslade med läxorna, åt lunch o sen begav vi oss ut o lekte i snön. Skottade uppfarten o byggde snögubbar o grotta i snön. Eller försökte, för allt som byggs ska förstöras lika snabbt.

Kan bli så irriterad på William, eller dem båda. Men William är så envis o tror alltid att han ska ha rätt o att han kan bestäma, så är det med allt vi gör. Speciellt när vi spelar spel. Envisnare unge kan man leta efter. Jag själv är inte mycket bättre, väldigt envis o vill ofta ha rätt, så ni kan tänka er hur det kan vara här under dagarna. Två som inte ger sig, båda vill ha rätt. Så det är inte alltid så lätt.

Amerikanarna är makalösa med att ge sina barn en massa kakor o godis hur som helst. Här finns det inget som heter lördagsgodis. Här äts det sötsaker varje dag, när som helst. Hela tiden tjatas det om cookies, kan ja inte få en kaka nu. Inte konstigt att de får all den där enerigin...

Ikväll blir det iaf ut o äta. Trots snön, när det gäller mat så finns det inget hinder för amerikanarna. Eller iaf skräpmat, vi ska till koska´s, typ en resturang med massa snabbmat. Behöver inte hänga med men tråkigt att äta ensam...

Har iaf snöat konstant här hela dagen,
hoppas på skolan imorron torsdag, en hel dag med dem hemma tar på krafterna.

image6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0